Övriga

Jag har haft äran att dela mitt liv med många fyrbenta (och även tvåbenta) djur, där vill jag rikta ett stort tack till mina föräldrar som stått ut och accepterat allt som kommit hem.

Morris och Frasse – Katterna som följde med mig från nyfödd och genom låg och mellanstadiet innan Frasse lämnade oss 16år gammal, och Morris ett antal år senare i den åtråvärda åldern av 22år.

Lex, Lif, Lan, Sirius och Snuffles – Hamstrar och Gerbiler som jag tog med mig hem från skolan, Roliga djur som bjudit på en hel del skratt.

Miranda och Ronja – Marsvinen. Miranda dog tyvärr ung, men Ronja följde med oss i många år och var pappa’s frukostsällskap innan hon i den anmärkningsvärda åldern av 8år somnade in en natt.

Pricken, Skorpan, Jumbo och Sotis – Kaniner som studsat runt hemma hos oss. Pricken var min muta för att jag skulle sluta med napp, han var en engelsk scheck. Sotis följde med mig överallt, han följde med till kompisar i både cykelkorg och i bur på bussen. Jumbo bodde inne hos hönsen på vintern, han studsade runt med dom och dom verkade trivas i varandras sällskap.

Fannar – Min foderhäst, den vackre vita islänningen. Jag och Fannar hade en rolig tid tillsammans. Han var i dålig kondis, tjock och omusklad när jag träffade honom, det tog dock inte långt tid att få honom fin. Tyvärr flyttade ägarna och tog honom med sig, och kort därefter så fick dom ta bort honom då han fick problem av att gå direkt tillbaka till sitt tidigare stadie.

Förutom dessa har vi haft väldigt många höns och ett par ankor, alla hade dom dock namn och jag kan nämna nästan alla 40-50namn än idag. Trots att vi slutade med hönsen 2000 (och återupptog det 2013).