Livstecken

Här hos oss rullar livet på.

Företaget har fått ta en paus i väntan på att vår ”mänskliga bäbisvalp” anländer om några få veckor. Har lagt mycket tid på hundarna nu, då jag är realist och inser att dom kommer troligen få stå lite åt sidan en tid när bäbisen har anlänt. Tack och lov har jag lagt mycket tid genom deras liv på att det finns perioder då vi inte är så aktiva, så jag hoppas givetvis att detta inte ska vara något undantag.

Willow är den som fått mest tid i tävlingssituationer under sommaren, vill bli ett team med henne och hitta våra vägar innan jag ger mig ut med hennes bror. Hanhund som han är så kräver han helt andra förberedelser än sin syster, så i vinter är förhoppningen att vi ska kunna komma ut på tävlingsplanerna mer och hitta ett team i oss.  Vikki har också fått tävla en del, och jag har insett våra brister och det är där vi valt att lägga krutet nu, och kommer lägga det i höst.

Mycket träning går ju att göra inomhus, och med endast några minuters träning om dagen kan man komma långt om man vill! Så jag hoppas hinna med det emellan blöjbyten och powernaps. Kära Kelly är nog den som kommer bli gladast av dom alla, finns ingen hund som älskar doften av bäbis så mycket som hon gör. Hon har gjort stora analyser av alla begagnade babytillbehör som jag kommit hem med. Kelly som nyss återhämtat sig från vad som troligtvis var en elak maginflammation, men nu är lika galen som innan.

Molly har varit ute på några tävlingar med Victoria, något som jag är oerhört tacksam över. Till nästa år hoppas jag kunna få ut Molly på lite andra tävlingar, så som ex. lydnad.

Thea hänger fortfarande med oss, vi är glada för varje dag vi får med henne. Att ha tagit sig fram i över 14år med sin kropp är en bedrift! Men hon är lika glad varje dag, ställer till med hyss och tigger alldeles för mycket godis (men hon är värd varenda en).

och givetvis sänder jag stora Grattis till Whiper ”Whippe” som blivit uppflyttad till lägre spår och gjort en fint MH! Tack Victoria för att du förvaltar Whippe så bra!

Tills vi hörs igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *