I’m so Alive!

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva här, men jag känner mig lite skyldig att meddela någon ev. person som kommer in här att jag fortfarande lever 🙂

Jag har sedan nyåret blivit involverad i styrelsen på Mora BK igen, inget som direkt var planerat med jag blev på något vis tvungen att engagera mig om vi skulle ha en anläggning kvar att träna på och en klubb kvar att tävla för.

Jag har även startat ett eget företag och börjat utbilda mig till Hundfrisör, något som legat i mitt intresse en längre tid och tills slut tog jag tag i det och sökte till utbildningen, som jag nu kommer gå resten av året.

Tillsammans med detta har jag ju mitt jobb att sköta, hundar att träna och en familj att umgås med. Men hittills har jag lyckats planera och prioritera mitt liv ganska bra 🙂 Även om denna hemsida blivit helt och hållet lidande, men så fick det bli.

Jag har planer på att göra om hemsidan helt och hållet, men det får vänta tills jag har tid, inspiration och energi över 🙂

Tills vi ses igen!
(Så går det även bra att följa oss på Instagram -> #Crazyhappydogpack)

ps. Hela gänget med fyrbenta mår fint också!

Me and Will

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *