Årskrönika

Personliga årskrönikor svämmar nu över på facebook, så lika bra jag hänger på.
Året 2016
Privat så har det varit en ganska lugnt år, är oerhört tacksam över mina bästa vänner som stadigt stått vid min sida i ur och skur, i med och i motgångar. Er är jag evigt skyldig!
Tyvärr har jag under detta år hunnit med alldeles för mycket begravningar som inneburit en del känslomässiga stormar. Klubben har förlorat en av sina legender och även god vän som alltid funnits där.
Jag har även hunnit med att byta jobb, till ett jobb som gett mig så mycket mer vänner och arbetsglädje!
Hundmässigt började året superb då det visade sig att Vikki var dräktig och senare födde fyra efterlängtade valpar Willow och Wilse, en av mina högsta drömmar som gick i uppfyllelse. Jag valde att behålla två av hennes valpar och dom har visat sig ärva många av dom kvaliterna som jag älskar med Vikki. Tyvärr har Willow blivit påflugen två gånger av lösa hundar så vi har halkat efter en del träningsmässigt då vi fått lov att jobba på hennes trygghet i vardagen.
img_7072
Vikki har hunnit med både RLD N och RLD F med kval.resultat på varje start! Även Uppflyttad till Lägre Spår, lydnaden har tyvärr fått stå åt sidan pga skadan hon drog på sig i fårhagen i somras och som vi fortfarande kämpar med.
img_5023
Bella har fått köra lite agility och fått sina pinnar som gjort att hon är uppflyttad till Agility 2, även RLD N och Klubbmästare i Agility på Mora BK har hon hunnit med.
Bella
Arbetsmaskinen Molly har på 8 tävlingar tagit 5 pinnar, vi skulle ha hunnit med lydnadsstart var planen med den fick stå åt sidan lite. En skitrolig hund!
img_4575

Lexie har blivit uppflyttad till Hoppklass 2 och och även tagit 2st pinnar i Agilityklass samt fått titeln RLD N. Lexie har också valt att lämna flocken och lever tillsvidare livet med Jessika, ett tungt beslut för oss men som visat sig vara det bästa för Lexie.
13925678_10154403633053781_8288263987492418449_o
 Vi är oerhört Glada över att Våran högt älskade Thea varit med oss ytterligare ett år, även om hörseln under året försvunnit och kroppen inte alltid är med så är det fortfarande samma livsglada hund på insidan.
img_5431-kopia
Iza har tävlat agility hela året och tillsammans med hennes förare (som jag är evigt tacksam över) beslutade vi att i November pensionera snart 12,5åriga Iza från agilitytävlingarna. Som protest på detta (haha) så valde Iza att avsluta detta år med att bryta en tå, men hon har återhämtat sig bra.
Iza
Sist har vi Kelly, som flyttade till mina föräldrar när Vikki skulle valpa för att hon skulle få lugn och ro. Sedan flyttade Kelly inte hem igen, utan hon bor kvar där. Kelly är ju pensionerad sen två år tillbaka från alla tävlingar men for fortfarande ”leka lydnad” och sen har vi gjort ett antal spår.
img_4962
Det var en kortare resumé av mitt 2016 som bjudit på många spännande äventyr.
Nu laddar vi upp för 2017 med nya planer och nya mål, både privat och hundmässigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *