Novemberrusk

Här hemma rullar livet på i samma fart som alltid, just nu ligger jag dock och har en ”passivitetsdag” i soffan med Iza och Bella sovande över mina ben, Thea snarkar nedanför soffan och Molly ligger utsträckt bredvid mig medans Vikki bäddat ner sig i sängen och valparna ligger väl i en hög i köket gissar jag. Och sen har vi Lexie, hon lever loppan i Örebro med Jessika och Flinga.

Jessika fick låna henne för att tävla agility i helgen, och det gjorde dom superb! Med endast en disk på sex starter, och sista pinnen i agilityklass 1 tog dom även med sig hem. Så eftersom jag måste få känna hur det känns att leva utan Lexie, samt att jag måste ge Vikki en massa tid inför helgens tävling utan att ha dåligt samvete över Lexie’s träning så fick hon sedan följa med Jessika hem efter tävlingen och tävla lite mer agility. Agilitysäsongen är längre söderöver, och det kommer inte gå någon nöd på Lexie iaf.

Ja som sagt, i helgen är det tävling. Debut i Avancerad Rallylydnad står på schemat med Vikki och vi nöter denna högerhandling så vi blir gråhåriga, det är även årets sista tävling för oss så nu under december har vi tävlingsvila och fokuserar på dom nya lydnadsreglerna som kommer träda i kraft 1 januari. Har tittat ut några tävlingar under januari som vi försöker sikta på, debut för valparna står också på scheman och ännu roligare nu när man får starta fler hundar i samma klass om det är tillräckligt många startande!

Men nu är det läge att rycka upp sig och hitta på någon lunch innan jag ska åka och jobba några timmar.

Det är så tråkigt att fotografera ute i novembervädret, dåligt med ljus, brunt, dassigt osv, så jag har inga nya kort att avsluta detta inlägg med så jag tycker vi tar något somrigt istället 🙂

TheanSommarbad

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *