Hos oss rullar dagarna på.

Är väldigt nöjd med mitt schema, jag jobbar inte mer än 3 dagar i sträck, och där imellan är jag ledig 2-3dagar något som passar mitt liv alldeles utmärkt! Massor av tid att träna hund, och jag hinner inte ”jobba mig less”. Kanonbra! Igår hann jag med hela tre pass hundträning, på förmiddagen var det agilityträning, på kvällen rallylydnad och i soffan senare under kvällen/natten avklarade vi apporteringsövningar i reklampauserna.

Vikki och jag tränar Rallylydnad och jag håller på och bygger på en plan inför nya momenten för nästa år, samt även momenten för högre bruks (typ kryp, skall och framåtsändande genom grupp).

Willow och Wilse börjar få riktigt fina grunder i lydnaden nu, testade på skoj en kortare kommendering med Wilse på linförigheten i tisdags och han gick som en dröm! Medans Willow idag har kunnat gå in i klubbstugan med ett antal främmande hundar utan att skälla på dom eller ge dom större uppmärksamheter, dom börjar bli små vuxna hundar nu.

Idag har vi även haft sällskap av Trubbel i våran ”lilla flock”, Thea blev överlycklig över att få umgås med ”sin Trubbel”, finns nog ingen hund som hon älskar så mycket som Trubbel <3.

Nej, nu får det vara slut på kvällens ord.
God Natt och kom ihåg: ”utan träning, ingen framgång!”

Bella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *