2 på en dag!

Så, nu har jag och Wilse myst klart.

Det här med att ta sig tid då.
Jag både vill och behöver gå mer kurser, MEN utbudet här uppe i skogen möter inte upp till min standard och önskemål vilket innebär att man måste söka sig bort och då blir det kostnad för både boende och resa, samt att jag inte kan gå en kurs en gång i veckan 20 mil bort. Det funkar inte då tid och pengar tyvärr inte växer på träd.

Nu är det trevligt att utvecklingen går framåt och det erbjuds onlinekurser, som passar mig mycket bättre. Men då måste jag även göra lite efterforskningar på ett annat sätt för att se om personen är värd att gå kurs för, personen måste verkligen ha gjort reklam för sin verksamhet och ha flera nöjda deltagare för att jag ska nappa.

Jag har nu suttit i nästan 2 timmar och hittat fyra kurser som skulle kunna tänka mig att gå.
– En kurs i Fritt Följ m. Vikki
– En kurs i Tävlingsgrunder/Belöningsutveckling m. Valparna
– En kurs i Kroppskontroll/Hoppteknik, troligen m. Lexie
– En kurs i Coachning, okänd hund 🙂

Så nu återstår bara att prioritera vilken jag ska börja med, för jag kommer inte ha tid med alla samtidigt 🙂 Troligtvis blir det den med valparna först, lite tråkigt bara att den är i självstudie-variant så jag har ingen att bolla tankarna med. Men det var den enda jag hittade som erbjöds för yngre hundar..

Så låt oss göra slut på lite mer pengar!

IMG_4543

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *