Det är faktiskt sommar

Sommaren har ingen tid över att spendera med bloggandet.
Jag jobbar som en galning och sedan måste hundarna få sitt, min sömn och mitt sociala liv får bli lidande men så är det: Har man skaffat sig hund har man också ett ansvar att se till att dom får sitt! Mina vänner kan jag alltid ringa till och från träningar och få bibehålla den kontakten men det kan jag inte göra med hundarna, utan där måste jag engagera mig till fullo!

Försöker träna dom lite varje dag, för utan träning ingen framgång! Man kan inte sitta hemma och tänka att hunden ska vara redo för tävlingar av sig själv, eller komma på inkallning för den delen 😉

Visst ska dom få vila också, och det gör dom! Jag vill tro att dom får ut precis den mängden vila dom behöver för att återhämta sig och må bra.

Vi

Förra veckan var vi på semestertripp och den var faktiskt vigd åt mig, även om hundarna var med och fick den sociala träningen på promenaden i form av hundmöten och runt husvagnen i form av avslappning. Det var Vikki och valparna som fick följa, och jag är oerhört imponerad av hur väl valparna skötte sig, det var ju deras första gång vi åkte på husvagnstripp. Lexie fick vara hemma med mina föräldrar då hon tävlat i helgen med My, jag har sett en film samt att jag hann se ett lopp live igår på väg till jobbet och jag är imponerad, med så lite träning tillsammans och dom går så bra tillsammans! Och att se Lexie så lycklig gör mig alldeles varm inombords…

Annars håller jag på och går igenom höstens kurser, och tänkte viga lite tid åt att faktiskt ta mig några privattimmar och fylla på mitt kunskapsförråd, en del onlinekurser tittar jag också på.

Men nu vill Wilse mysa, så det är bara att lyda order.

Wilse lär sig simmaWilse lär sig simma 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *