En liten kvällsträning

I Måndags började jag mitt nya jobb, efter 8,5 år inom daglig varuhandeln kände jag att det var dags att testa någonting nytt så nu testar jag snabbmatsrestaurangen Max, det är ett väldigt utmanade jobb och någonting helt nytt för mig! Då Max ännu inte öppnat i Mora så befinner jag mig fram tills dess i Borlänge på utbildning, och eftersom jag måste pendla blir det långa dagar så hundarna får en halv semester nu då jag är ganska trött i huvudet efter en så lång dag och inte riktigt orkar träna någonting avancerat.

Men idag kom jag hem lite tidigare då jag hade morgonpasset så det blev en kväll på klubben. Med Molly och Lexie blev det nötande på slalom då Lexie har lite problem att korta ihop sig på raka slalomingångar och Molly behöver träna högerslalom. Båda hundarna skötte sig kanon! Jag prövade även att lägga lite störning på Lexie i form av att springa ifrån henne och be henne ösa mer (även om hon är klubbens snabbaste hund på slalomen). Hon tyckte nog det var väldigt kul tror jag, såg iaf ut så. Hade bågarna på hela slalomen åt  Molly och bara nötte, nötte med högerslalom, vänsterslalom, bakombyten, springa ifrån henne, jaga på henne osv. Hon skötte sig kanon, Jag hann också med ett pass kontaktfält på balansen med Molly och ett kortare pass vänstersvängar i fria följet med Vikki innan energin var slut.

Tack Susanna för sällskapet! Kommer bli kanon det där!

Kameran står väldigt still just nu, den mår inte så bra tyvärr.. och jag har heller inga mobilbilder att bjuda på, så vi får leta reda på någon gammal ur arkivet för att liva upp detta inlägg.

Moll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *