Träningstävling

I Måndags lämnade jag agilityhundarna hemma och tog med mig Vikki, Kelly och valparna till Rättvik då dom arrangerade en träningstävling i lydnad.

Planen var att jag skulle försöka hitta rutinen i Eliten, det är många moment som man ska komma ihåg och även att förbereda hunden rätt inför varje moment. Samt att vi behöver jobba på utförandet mellan momenten då hon gärna seglar iväg och drömmer om annat mellan momenten. Våra svagheter i momenten vet jag redan om så dom la jag ingen energi på, förutom dom som jag kände att jag kunde belöna upp!

Överlag så är jag nöjd, vi fick några bra bitar med oss hem och den största av dom var att hon satte dirigeringsapporteringen perfekt!

Kelly fick följa med och vara sällskapsdam samt även göra en platsliggning, där hon kröp! Har nog aldrig hänt förut, men som mycket annat så försvinner rutiner om man inte använder dom på länge och det var nog säkert ett år sen Kelly låg en riktig platsliggning om inte längre…

Valparna var med för lite miljöträning och Wilse hittade en ny kompis i den en månad äldre chihuahua-blandisen som också var där.

Willow

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *