Memories <3

När man får läsa att en bekant låtit sin bästa vän somna in så kommer alla känslorna tillbaka, det är känslor som aldrig överger en.  Känslan när man vet att det inte längre finns något kvar att göra för sin bästa vän..

Trots att det gått snart 6år sedan Tuff somnade in, 8,5år sedan Buster fick vandra vidare och 4 år sedan Ajax resa tog slut så finns alla känslorna kvar. Jag minns fortfarande hur kall jag blev inombords när veterinären satte upp Tuff’s röntgenplåt på tavlan och jag såg tumören som tog upp halva hans buk, eller hur jag tittade in i Busters ögon efter ep-anfallet och såg hur blicken tappat sin glans. Jag vill aldrig mer känna så, sen tittar jag mig omkring och vet att jag kommer gå i tusen bitar många gånger till, medaljens baksida som man så fint säger.

Man säger att tiden läcker alla sår, men jag lovar er att ärren dom finns för alltid kvar!

Tuff, Buster & Ajax.
En dag ses vi igen, men fram tills dess får dom välkomna alla som kommer innan mig.

Tuff <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *