Att skriva…

Det här med att blogga.
Ligger långt ifrån toppen på min lista ”att göra” just nu. Men ibland kan det vara skönt att skriva av sig lite, eller ha något att kolla tillbaka på i framtiden. För er som har Instagram kan ni följa oss där ”CrazyHappyDogPack”, det går snabbt och enkelt att lägga upp små bilder och filmer där flera gånger om dagen.

Förra helgen gjorde vi årets sista agilitytävling, och det gick pinsamt dåligt!  Det är så jag skäms över hur dåligt det gick, vi som haft en sån jättebra uppvärmning inför tävlingen. Mestadels vill jag skylla den dåliga tävlingen på mitt dumma knä som led sedan halloweenfesten helgen innan, jag sträckte ett ledband i knäet och på torsdagen kollapsade det totalt. Kunde knappt gå torsdag-fredag utan extremt smärta och på lördagens tävling var jag hög på diverse smärtstillande, liniment och knästöd.

Banorna var inte heller några banor för oss. Dom krävde en del bakombyten, något som Bella har jättesvårt för. I normala fall skulle jag hunnit göra framförbyten på dessa ställen då Bella inte är överdrivet snabb,  men jag kunde inte vrida runt benet eller springa ordentligt, vilket innebar en hel del krockar.  För Lexie passar bakombyten bättre, men hon var lite för het på tunnlarna i helgen 🙂

Några positiva delar fanns dock:
Bella gjorde ALLA kontaktfält! Och slalomingångar!
Bella fick sin första titel, AgHD1!
Lexie gjorde kanonfin slalomingång i ena loppet som gav mig rysningar, alla kontaktfält satt.
Molly gjorde alla slalom, och vi tog bort bågarna på torsdagen. Alla kontaktfält funkade även på henne.
– Deras matte lägger vi ut på blocket.se

Nu tar vi agilityvila till nästa år, återhämtar oss och lägger allt fokus på lydnaden istället!
Vi ska försöka ställa ut våra hinder i trädgården så vi kan lägga lite mer fokus på hoppteknik.

Ett stort plus, vi har fått en liten inomhus hall att träna lydnad i under vintern i grannkommunen! Kommer bli en grym vinter 2015/2016!

Lexie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *