Njuter av Hösten så länge som möjligt…

Det är skrämmande hur fort tiden går, och jag har lika mycket för mig som vanligt.

I helgen är det årets sista tävling i agility. Det känns väldigt tråkigt, för just nu går mina hundar som bäst och det är då vi ska gå på vintervila. Hindren åker till ridhuset i helgen och kommer vara där tills i vår, det där med att boka ridhuset för att träna en timme kräver planering och att ridhuset är ledigt, något som mitt liv har svårt för. Dessutom vill jag ju helst ha sällskap med mig också, för annars går halva timmen åt att bära in och ut hindren.

Vi får göra det bästa av situationen, får träna på mina egna hinder här hemma så länge det går och hoppas på att det inte kommer någon snö i vinter *hahaha*.

Thea’s hälta börjar ge med sig nu, My har gett henne akupunktur 2gånger och mamma isar och stretchar henne och ja sen går hon på koppelvila och korta promenader. Iza blev opererad idag, så hon ska ju ta det lugnt tills såret läckt.

Nu ska jag fortsätta planera morgondagens agilityträning, och hoppas vädret är någorlunda på min sida.

Kelly

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *