Bästaste Kelly!

Idag får Kelly världens största guldstjärna!

Hade spårkurs ikväll och det är ju dumt om inte jag kan passa på medans jag ändå är ute i skogen, och för dom deltagarna som vill stanna kvar efter kursen och se är det ett utmärkt tillfälle för dom att lära sig mer!

Ikväll skickade jag ut en deltagarnas tonårsdotter i skogen med några pinnar och instruktionerna ”gå som du vill och lägg inga pinnar i vinklarna”. Jag skickade ut henne i ett skogsparti där två av deltagarna hade gått sina spår ca 1timme tidigare, jag ville utmana både mig och Kelly lite. Carro hade även gått med på det längsta spåret, så det var upp till Kelly att sortera ut hennes färskaste spår.

Med en liggtid på ca 40minuter selade jag på Kelly och skickade ut henne i mörkret. Fick låna en pannlampa och tre av deltagarna hakade på, väldigt spännande att spåra i mörker måste jag säga!

Kelly började som vanligt, när vi korsade första spåret så blev hon lite ställd med jag stod bara kvar och lät henne lösa det själv, hon återvände sedan till Carro’s spår och följde det hela vägen till slutet. En stund gick vi t.o.m i ett av dom gamla spåren.
Efter 5e pinnen så for hon iväg över en skogsbilväg, och på andra sidan vägen och efter en vinkel låg slutet, inte alls där vi brukar lägga den 🙂

Kellys spår

Ungefär så här gick spåret, och fortsatte sedan att gå mitt uppe på en ås innan vi vek av ner i en svaka och över vägen, ca 500-600meter långt.

Detta var ett av dom roligaste spåren jag gått! Jag fick helt och hållet lita på Kelly, även om jag trodde vi var helt vilse och att hon höll på och spåra rådjur eller något så lät jag henne fortsätta, och när pinnarna började ramla in så insåg jag att hon hade bannemej full koll! Ikväll imponerade hon verkligen!

Kelly

Lexie och Vikki fick en cykeltur efter jobbet, en riktigt härlig tur som gick i full fart genom skogen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *