Lydnadssug

Mitt sug att tävla lydnad är just nu större än någonsin!
Men det känns ju inte direkt som någon idé att jag laddar upp och anmäler mig till en start i lydnad, dels ska hon löpa och sen ska hon (förhoppningsvis) ta mammaledigt.

Fast å andra sidan, friskt vågat hälften vunnet! Så skitsamma, vi anmäler oss och tränar! Skulle hon löpa så var det så, och skulle hon passerat den godkända tiden för att tävla dräktig tik så var det väl också så då!

Men visst känns det nu när jag helt plötsligt måste vara beredd på att jag står utan min lydnadshund i vinter, även om det kommer att bli skitkul för vi ska ju testa uppfödardelen. Och med ”en hund bort” blir det ju mer tid över för resten av ligan, så risken finns att kanske Molly blir min lydnadshund i vinter 😉

Vikki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *