Välkommen åter!

Just nu är jag inne i ett flöde, inspirationen kommer flygande på mig och jag börjar sakta känna igen mitt gamla själv, en person jag inte sett på många år. Sakta men säkert kommer det tillbaka, idag hade jag bestämt träff med några hundar som skall bli mina projekthundar för just hundmötesträning. Dom har fått några ,vad jag tycker iaf, viktiga verktyg att jobba med tills vi ses igen om 1-2veckor.

och precis som med all träning: Med träning kommer framgång!
Så om dom tränar så är dessa problem snart ett minne blott, verktygen dom fick med sig hem är också verktyg som hund och förare kommer att ha nytta av livet ut!

Vikki var glad över att hon fick följa med på dagens träning och visa vad jag menar, Vikki kan ju agera olydig om man vill det.

Efter träningen så blev det en sväng ut i skogen så att dom fick springa av sig lite energi över stock och sten i ösregnet som är. Någon motivation till en längre koppelpromenad fanns inte! Så nu ska jag väl bara inta lite lunch innan det är dags för mig att rulla mot jobbet.

Hundmöten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *