Vilken spegel har jag krossat?

Ännu en veterinärklinik avverkad, jag är nu skapligt less på att besöka veterinärer då jag nu avverkat fem olika stationer dom senaste 2 månaderna och säkert det tre dubbla med veterinärer och djurvårdare. Jag får vara glad att jag bara haft med trevliga och tillmötesgående veterinärer att göra under dom här besöken.

Molly

Igår var det Molly’s tur då hon blev plötsligt halt i söndags kväll, vi satte henne på bur- och koppelvila men jag hade en gnagande oro i bakhuvudet då alla hennes symptom stämde in på en korsbandsskada och då det var fullt på dom andra veterinärstationerna så blev det nu att testa en ny, så nu blev det Gunilla kliniken i Djurås. Undersökning och ett antal röntgenplåtar senare blev domen rejält stukade tår och has, hur hon lyckats kommer vi aldrig få veta med vi får nu fortsätta med bur- och koppelvila tillsammans med smärtstillande och antiinflammatoriskt. Jag är dock oerhört tacksam att det inte var någon korsbandsskada, tyvärr blir det inga mer tävlingar i höst men Molly’s välmående går före och hon är ung!

Ja medans vi ändå pratar skador så kan jag meddela att Thea är helt galen, hon har nu börjat få gå lös när dom andra är kopplade men när dom får springa lös får hon fortfarande gå i koppel, till hennes stora missnöje då hon mest går och har dragkamp med kopplet, hoppar efter godis och slickar oss på benen och undrar varför inte hon får springa och jaga dom andra… Det är som att ha en hundvalp hemma just nu, så jäkla ouppfostrad och dryg som hon är, samtidigt som hon är grymt söt 🙂

TheaBråkig? Jag? Skulle jag väl aldrig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *