Time flies again

Våran Thea blir bara piggare och piggare, stygnen är tagna och allt verkar gå som det ska, vi ska ta ett nytt urinprov och kolla så alla bakterier är borta bara. Hon är oerhört på sin koppelvila det är iaf en sak som är säker! Och något understimulerad, då hon håller på och driver mamma halt till vansinne stundvis, men det gör inget! För en Glad Thea är det vi vill se!

27 Augusti : Thea

Vaknade tyvärr upp till nyheter imorse att Thea’s mamma Daisy somnat in på morgonen. 15,5år är respektfullt och vi hoppas Thea följer i sin mammas fotspår!
(Ja, Thea är lite mer lik sin pappa) 😉

Thea och Daisy

Annars är det agilityträning och tävling med unghundarna som gäller och vallning med Vikki.

Har tävlat ett par tävlingar med Lexie som just nu och det känns bara bättre och bättre, vi håller på och blir ett team. Hon är jävligt rolig att träna och tävla med, samtidigt som hon stundtals ger mig gråa hår. Det är väldigt mycket vall i henne, och med vallen kommer låsningarna och det gör att jag inte får släppa henne en sekund i handlingen för då kan hon lika gärna springa förbi och ”valla in hindrena”. Just nu vallar hon kontaktfälten, något jag också måste jobba med. Men farten och trycket är det som gör henne till den roliga hunden, hur mycket hon bara älskar agilityn och inget i världen skulle få henne att inte göra det 🙂

I gårdagens hoppklass fick jag rysningar när hon självständigt tog linjen och drog iväg och visade exakt vad hon är gjord av!

Mollys debut är jag mer än nöjd med, inga stora missar och hon tog alla kontaktfält. Disk i båda eftersom Molly inte kan slalom, så istället för att bråka allt för mycket så sprang vi förbi när det stod klart att hon inte kan. Så till nästa vecka är det slalomträning som gäller för Molly. Jag har en kombination redo i huvudet som jag ska bygga och köra med dom båda två. Även Molly visade att hon kommer bli något hon också inom agility 🙂

Mina älskade "valpar"

That’s it for now!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *