Våran Tuffaste Kämpe <3

Kastas mellan hopp och förtvivlan.
Thea har måndag till torsdag legat inlagd på Strömsholms Djursjukhus där hon opererats för livmodersinflammation. Det här är nog det hemskaste jag varit med om på länge, att lämna sin hund hos veterinären helt hjälplös och utan att veta om man får hem henne igen. Men operationen gick bra, och det var en mycket glad Thea vi fick hämta hem på torsdags e.m, det kändes så skönt när hon kom hem igen.

Men så imorse började det rinna vätska ur såret, och när jag kom hem vid lunch så började det rinna mer och mer. Fick en tid i falun på eftermiddagen, men fattade beslutet att åka in tidigare då jag inte gillade hur mkt det rann. Väl framme började det bli lite lätt blodblandat så dom släppte in oss ganska omgående (den söndertuggade hunden som kom samtidigt fick gå före). Jag kände mig helt förstörd, en trött och hängig Thea som var märkbart påverkad, känslan av hur hjälplös man är, min dunderförkylning som gjorde att jag blödde ner halva väntrummet med näsblod. Det blev bara för mycket!

Veterinären var snäll och lugnade mig ganska omgående, någon inre blödning var hon ganska övertygad om att det inte var. Men vi fick både blodprov och ultraljud som bekräftade detta. Thea har helt enkelt fått in bakterier i buken (när eller var kommer vi aldrig få veta) och därifrån fått en infektion i buken. Så med kraftiga antibiotika och rengöringsmedel fick vi några timmar senare åka hem. Hon var mycket piggare redan när vi åkte hem, det var nog skönt att få ut allt var ur buken.

Så nu är det bara att hålla tummarna att denna vecka slutar bättre än den började!

Våran Thea. Våran Kämpe <3

Thea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *