Då är vi på plats här i skogen, här mitt ut i ingenstans i en by som normalt har typ 150 invånare, men ett par gånger om året ökar till mellan ett par tusen till 50 000. Nämligen i mitt höljes, byn som alltid inneburit en fristad för mig. Alla mina vardagsbekymmer pausas och lämnas hemma när jag åker hit.

Det betyder också att när det är lugnt så sitter jag och bläddrar förbi saker på internet och kommer på saker jag skulle blogga om, men jag hinner inte med alla gånger eller så hat jag glömt bort det när jag kommer hem. Saker som jag tänker på, saker jag uppfattar, hir jag tränar och ibte tränat mina hundar, hur dom lever och vilka problem vo stöter på.

Sånt jag tänkt blogga om är ex.Hundsaker jag prövat typ bäst i test, kurser jag vill gå, kurser jag inte fattar meningen med, mina tankar kring hundmat, motion och annat, mina tankar kring omplaceringshundar, blandraser och blandrasavel, gatuhundar, problemhundar och hudproblem, kurser jag hållit m.m. Sånt där jag behöver skriva ner för att kunna formulera precis hur jag tänker kring allt, det hjälper mig i framtida diskussioner i ämnet när jag ska diskutera detta, då har jag redan för och motargument klara… Men de e svårt att hitta tiden till detta, och stundtals motivationen.

För tillfället ligger jag rygg mot rygg med vikki på madrassen i bilen (det skulle jag också blogga om: hur mycket jag älskar min bil) och Lexie ligger under täcket och värmer mina fötter.. Världens bästa myshund det där <3

De e ju bara de att allt ser här jag kommer på nu och har tid att skriva innebär att jag saknar datorn som är kvar hemma. De e så grymt jobbigt att blogga på mobilen, och speciellt när man ligger ner och halvsover 😉

Får se var jag börjar imorgon när jag vaknar och kan låna mammas 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *