Prioriteringar

Vad jag behöver just nu:

– Mer timmar i mitt liv
– Eller åtminstone en dag extra/veckan

Eller någon som kan hjälpa mig med min beslutsångest.
Det är dom här dagarna jag för en halv sekund känner att jag saknar den tiden när man bara hade en hund att lägga all tid, pengar och tävlingar på..

Vii

Viktigast på priolistan är Vikkis Vallhundsprov, och för att vi ska få lite hjälp är det träningar i Storvik som gäller hos världens bästa Frida. Det är tid och pengar.
Sedan ska ynglingarna, det vill säga Lexie och Molly, tränas vidare inför sina agilitydebuter. Jag är dock ganska tacksam över kvällstävlingarna som GFBK och Nedansiljan har i höst, och om någon vill samåka så är det lite mindre pengar som går åt där. Bella hon flyter bara med på ett äggskal.

Någonstans ska även Kelly’s rehab fortsätta, en rehab som numera gått över till att hålla igång henne för ett aktivt pensionärsliv så jag kan inte kalla det rehab då tycker jag då hon aldrig mer kommer att kunna tävla utan att få ont.

Och Iza ska också hållas i form, hon kräver dock inte lika mkt träning som alla dom andra. 2-3minuters handling- eller hinderträning räcker för en hund i den åldern, allt man lär henne går rakt in i huvudet och hon fjantar inte runt eller blir störd av saker runtomkring som unghundarna gärna blir.

Lexxan

Nu är det tack och god natt och grubbla vidare!
Imorgon är det agilityträning som gäller.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *