Moments just pass me by..

Ibland bara blir det så här.
Bloggen hamnar i skymundan för att livet tar plats.

Har varit en tuff tid senaste tiden, både på jobbet och privat. Lyckades få ett totalt mental breakdown som jag nu jobbar mig tillbaka från, det är tur man har världens bästa vänner och familj som ställer upp i vått och torrt, med alltifrån att se till att jag äter till att rasta mina hundar och idag har världens bästa Sara varit här och staplat klart min ved i smyg medans jag var och handlade. Det är i såna här kriser som man vet vilka som är ens sanna vänner <3

Hundträningen har då av förståeliga själv varit nära noll.
Den enda som klagade var väl Lexie, hon har väldigt mkt spring i benen även om ingen annan skulle se henne missnöjd utan det är bara jag som känner henne innan och utan som ser det.

Lex

Vi var ut en sväng i helgen och körde lite, tog med mig kusinens extradotter och hade en nybörjarträning. Hon vill träna agility så jag tänkte se om hon och Bella kanske kunde bli någonting, då Bella inte har samma fart och glöd som jag vill ha. Men eftersom Bella vill arbeta och tävla ibland och vill bli aktiverad i sin takt så är det mitt ansvar som hundägare att se till att hon får sina behov och önskemål uppfyllda trots att vi inte kommer vara något vinnande team. Jag älskar Bella och Bella älskar att träna, men hon har inget överdrivet behov av det utan är tillfreds med ”familjehundsaktivering” och långa promenader och cykelturer. Så vi får se om Hanna och Bella gillar varandra, oavsett så kommer Bella följa med på höstens agilitytävlingar med ”valparna”.

Övade lite upplopp med Lexie medans vi var där, att hon ska göra någon sväng eller komma ur en tunnel och sedan ösa fullt på en rak linje mot mål. Åh gud vad jag älskar den där lilla hunden, hon köper allt. Lexie blir dessutom bara hetare och hetare på sin boll, vilket jag märkte i lördags då jag kom hem med tre nya bett på händerna 😉 Jag gillar den glöden! Intensiteten!


Ursäkta den dåliga filmningen, Hanna var inte van 😉

Vi hann också med lite svängar, jakkobyten och att fullfölja slalomen då hon inte är helt hundra på sista porten. Den officiella debuten närmar sig med stormsteg!

Ikväll var det Vikki som fick köra lite fritt följ, och ingångar på plan. Kan lova att jag hade en oerhört het, men sansad, hund med mig. Bästa Vikki <3

Kelly har flytt hem till mamma inatt, eller ja. Pappa ville ha kvar henne så dom kunde gå en tempopromenad i skogen imorgon, jag fick min kära tant Thea i utbyte som för tillfället är lite halt efter att hon snubblade över en boll… (Galenpanna) Så inatt blir det trångt i sängen då även Iza och Molly är här <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *