En liten förklaring

Ibland blir livet bara ett svart hål.

Jag var och tävlade VP för ett par veckor sedan, och det hade gått vägen om inte jag klantat mig så förbannat. Jag har varit så j*vla förbannad på mig själv sen dess, arg på mig själv för att JAG förstörde för Vikki.

För Vikki förstörde jag egentligen ingenting, hon vet inte vad jag gjorde eller vad meningen med det hela är. Allt hon vet är att hon fick valla får, och det är det bästa hon vet!

Ilskan jag känt på mig själv gjorde att luften gick ur mig totalt, jag tappade lusten och kände att det är ingen idé att jag ens tänker vallning förens jag släppt det!

Lusten är på väg tillbaka, speciellt efter gårdagens tur till Falu Djursjukhus där vi ögonlyste Vikki och Lexie, och båda blev u.a! Och det gick kanonbra, den lite blyga och försiktiga Lexie accepterade hela kontrollen utan några stora problem, en kontroll som dessutom blev extra lång då hon hade en veterinär under upplärning med sig som också skulle kolla allt, så dom fick två ögonlysningar var 🙂
Vikki satt som ett ljus och sa inte ett ord, det var faktiskt oväntat (Men sen bjöd ju också på veterinären på godis, och Vikki är ju inte direkt känd för att vara svårmutad).

Så det var väl förklaringen till mitt plötsliga avbrott.

Vikki och Fame

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *