Kvällsträning

Även efter jobbet hade jag kvar mitt träningssug, så det blev lite nostarget träning med Liten och Grå.

Kelly har kört lite nostarget förut, planen är att nu medans hon ändå är sjukskriven så kan vi lägga lite tid på att öva kontaktfält.
Idag började vi med en liten uppvärmning med targeten på väggen, eftersom jag lärt henne från början att man ska trampa på targetplattorna så använder hon tassarna på dom, något jag nu försöker lära om. Därav sätter jag den på väggen, lättare för henne att tänka ”nos” då.

Sedan la jag ner den på golvet och klickade bara när det var tydliga nosduttar (Tendensen till att använda tassen finns där, men hon får bara belöning när hon tänker på att använda sin nos).

Hon är dock så jäkla söt när hon duttar, fast jag vet inte om jag ska kalla det duttar då hon faktiskt drar upp läpparna och gnager sig fast i targeten (- alla sätt är bra?).Även Lexie fick ett pass nostarget, för henne var det första gången och hon var direkt intresserad av targeten.
Hon har inte lärt sig använda tassarna på target, så det var inget jag behövde tänka på. Utan bara belöna nosduttar!

Hon gillade den här leken 🙂


För Vikki’s del nötte vi lite starter och helt om i fria följet med fokus och position.
Inga filmer på det, inget direkt intressant att titta på 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *