Tjii fick jag!

Det går inte riktigt som man tänker sig, typ jämt.
och igår var inget undantag.

Jag satte mig i soffan, tog i datorn och den bara ”poff” blev svart och inget liv i den.
Det tog mig ungefär 15-20minuter innan jag fick liv i den, och den luktade bränd elektronik ett par gånger. När jag väl fått igång den och allt så tog jag tag i den och ”poff” igen med ännu värre bränd elektronik-doft. Tog mig ytterligare ett par minuter innan jag fick igång den, den här gången lät jag den stå kvar plant medans jag påbörjade operation säkerhetskopiering. Har fört över bilderna jag hade kvar på datorn till min externa hårddisk, det var viktigast! Sedan slog jag av den och drog ur all ström ur väggen och gick till sängs.

Så, jag som inte skulle ha några nya avbetalningar förens det var dags för en ny mobil fick se mig besegrad och köpa en ny dator idag.
Så nu sitter jag här med den och håller på och ställer in den efter mina önskemål, det är windows8 men det går förvånansvärt bra!

Så av förståeliga skäl blir det nu dåligt med bilder i bloggen och filmer tills jag fått ordning på alla mina program, och fört över dom mindre viktiga dokumenten från min gamla dator (förutsatt att den vill samarbeta och göra det).

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *