SjukTisdag..

Jag hatar att vara sjuk. Jag är aldrig sjuk.
Men när jag blir sjuk, då blir jag riktigt sjuk. Och jag hatar det!
Jag klarar inte av att ligga på soffan och tycka synd om mig själv, fast det är det jag egentligen vill göra, men jag kan inte komma till ro!

Kände när jag gick och la mig igår att det skulle bli en tuff dag idag, vilket det också blev. Men jag befann mig på jobbet 07.00 imorse, hade möte, skrev ett prov (för att försöka bli Ställföreträdande butikschef) och jobbade, men ju mer jag jobbade insåg jag att orken började tryta.. Så vid 14 såg jag mig besegrad och gick hem.

Jättefint väder ute, hade velat ta hundarna på promenad med kameran. MEN jag lyckades sätta mig i soffan en stund, innan jag blev uttråkad och ställde mig och gjorde rent fritösen i 45minuter..

Hämtade mitt paket, Back On Track-täckena hade kommit från DogAccess!
Det blev ett 46cm åt Lexie, så jäkla glad att jag inte tog 43cm för det hade blivit för litet! (Provade ett nättäcke 43cm på henne, och det satt bra). Och eftersom det var Halva Priset så köpte jag ett 49cm åt Vikki. Thea fick det jag köpte till Vikki för nått år sen, och när jag får tillbaka det efter Thea (om många år hoppas jag) så kommer det nog bli ett slit och släng-täcke för Thea använder det Varje dag, och sliter på det (och ärligt talat, blått är inte Vikki’s färg).

Back on Track

Det trevliga var att det i annonsen stod ”gammal modell”, men detta är ju den nya!
(Jag var beredd på dom med röd text) Trevligt att kunna ställa in täckena lite mer (vilket dom inte är på bilderna, har inte ens bensnörena på, därav lite höga bak)

Back on Track

Nu ska jag inta sängen, och hoppas jag klarar av att jobba imorgon. Är alldeles för snål för att ligga hemma och dra mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *