Ledig Helg

En sån där skön och efterlängtad ledig helg.

Gårdagen bjöd på sällskap med mor och far i affärerna, råkade hamna på granngården som har någon stor REA-drive nu. Det blev en ny reflexväst, men fickor till 70% rabatt! Sedan lunch och fika och sen lämnade vi kvar hundarna hos m&p för att vi skulle ut och umgås med Sara&Putte som hade anordnat en dubbeldejt där vi inte visste någonting! Kul och Spännande, visade sig vara en väldigt trevlig kväll!

Fikatant

Och idag har jag ont i armarna 😉
Men helt klart värt det! Tack för kvällen!

Även idag har jag umgåtts med m&p då Mattias jobbade. Tog ut Vikki och ”valparna” på en sparktur, första gången för valparna. Och för Molly var det helt klart en hit! Springa fort är ju det bästa som finns!
Sedan måste ju även resterande aktiveras, så Thea och Bella fick lite uppletande i snön. Inte något direkt strukturerat, utan jag kastade ut leksakerna på en oberörd del av skogspartiet bredvid mamma och lät dom söka, men det är bra träning för huvudena på dom båda. För dom måste ju fortfarande använda nosen för att hitta leksakerna i snön!

Kelly fick följa med på egentid och fikabesök hos Malin, som hade bakat en väldigt speciell, men god, tårta 🙂

Rainbowcake
Gick med Malin till jobbet, och träffade på en bekant med sina AmStaff’s som fick hälsa på Kelly. En missförstådd ras, bara för att dom låter så betyder inte det att dom vill döda den andra hunden, dom kan vara precis lika rädda som den där chihuahuan som skäller. Husse blev lite lugn när jag sa att det var helt okej för den skälliga hunden att komma fram, för han var verkligen bara rädd för främmande hundar och lugnade ner sig när han insåg att Kelly var snäll och lugn.

Nu ska vi avrunda kvällen och se vad morgondagen har att erbjuda 😉

IMG_20150125_125722

Draghundar

Vikki o LExie

Duktiga flickor

Molly

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *