Ooopppss..

Jag satt och surfade på rasten på jobbet idag. Det blev en dyr rast..
Dogaccess hade halva priset på Back On Track-täcken. Och jag har ju inget till Lexie, så jag klickade hem ett till henne. Och ett till Vikki.. (Det jag köpte till henne för något år sen fick Thea, då Thea behövde det mer).. Så nu får Vikki ett eget, och det innebär att nu har alla mina hundar ett varsitt Back On Track-täcke! (och Iza har tre…)

Det var mitt köpstopp det.
I helgen ska jag gå igenom min garderob och kolla över vilka hundgrejer jag absolut inte behöver, för jag har alldeles för mycket grejer där inne som jag inte använt senaste året. Så det blir väl en lite Blogg-loppis sen 😉

Back On Track

Ps. My, jag kollade faktiskt till Ådi. Tyvärr var hans storlekar slut..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *