Innan säsongen ens börjat så står jag med två skadade hundar..

Precis som titeln låter. Det blir ingen agility för mig i vår.

Har varit till Sandra på Dogworks idag med Kelly, Bella och Thea.
Kelly och Bella har blivit halta under jul/nyår och Thea är Thea, så det var dags för en genomgång.
Dom har fått vila, och jag har försökt isa. Men det är svårt när man inte vet vart skadan sitter, så det har Sandra hjälpt mig med idag.

Jag spar på detaljerna var deras problem sitter, men båda hundarna är satta på koppelvila och ordinerade stretching och isande av muskler, därefter ska det rehaba´s och byggas muskler. Detta är något som kommer att ta tid! Speciellt på Kelly, som jag idag är tveksam till om hon ens kommer att vara tävlingsklar till midsommar..

Så här står jag nu, men två skadade hundar och två unghundar som måste grundtränas innan dom ens ska tävlas.. Så med det sagt så blir det ingen agility för mig i vår, jag får lägga mitt krut på att träna lydnad och vallning med Vikki och Lexie istället samtidigt som jag tar hand om mina skadade och tränar Molly.

Lite tråkigt. Men mina hundars hälsa går i första hand! Sen får vi helt enkelt se vad som händer längst vägen..

Så nu får jag öppna kalendern och stryka över alla agilitytävlingar i kalendern och hitta lydnadstävlingar istället (Till Vikki’s glädje)

Thea o SandraPå vibbenThea och Bella på Vibben

kelly

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *