Hundmässan 2014

Iza

Helgen är slut!
Jag och Iza hade inga superresultat med oss hem, dubbeldisk närmare sagt.

Men det har varit skitkul! Tittat på flertalet duktiga hundar och deras förare, och lärt mig en del. Agilitysuget har kommit tillbaka igen, och att köra klass 3 var både spännande, utmanade och kul! Det var premiär för mig i helgen på klass 3, och jag valde att göra detta på en internationell där svårigheterna är snäppet högre.

Har nu fått några karameller att suga på, och saker att fundera på.

Annars har jag shoppat, tittat på en massa andra hundar, träffat folk, snackat med försäljare och bara gått runt och njutit av själva upplevelsen att vara på hundmässa. Stort tack till Amanda för sällskapet i helgen, och skjutsen ut till Älvsjö från min syster!

Bilderna har Iza’s matte’s faster’s man tagit 😉 – Hängde ni med där?
Pressfotograf är han, Urban Brådhe. Måste försöka lura med honom på lite agilitytävlingar, alltid kul att ha ’riktiga’ bilder på sig själv och hundarna som någon annan tagit. Blir lite annan prägel på bilderna då.

Men nu är det dags att ta Lexie och Vikki och gå till sängs och pussa på dom tills jag somnar, har varit en lång hel med alldeles för lite sömn!

Jag och Iza

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *