Shame on me!

Antingen händer det alldeles för mycket för att jag ska ha tid att skriva.
Eller så händer det ingenting alls!

I helgen tog vi en roadtrip till Göteborg för att genomföra årets sista vallhundsprov, jag hade också hoppats på att det skulle bli det sista. Men så blev det inte, för Vikki ville annat.. 🙂 Men med 55mil hem hinner man diskutera mycket hur man ska gå vidare, nu har ju Malin sett hur ett VP ska gå till, så nu vet hon hur hon ska hjälpa mig. Största bristen för tillfället är lydnaden, ja ni hörde rätt, Elitlydnadshunden har problem med lydnaden.. Men nu så har vi en plan, och nu ska vi köra på den och jag ska även beställa hem en visselpipa så att Vikki inte kan skylla på att hon inte hör mig 😉

Medans vi ändå var där nere så passade vi på att hälsa på husse’s syster, och ta en trip på Ullared.. Helt galet! Men för en som jobbar inom handeln så är det ganska imponerande hur det funkar, arbetsskadad? japp!
Blev lite småköp, hade nog blivit mer om det inte varit för att det var så djävulskt mycket folk där, det går inte att föreställa sig att det kan vara så mycket folk på samma plats samtidigt! Men nästa gång jag åker dit så blir det under lågsäsong, för jag kommer ha kasslermärken på rumpan (efter alla kundvagnar som kört på en) till efter nyår..

Lexie har också fått vara med till Göteborg och fått egen tid på nya platser, inga problem alls, tvärtom, hon tyckte det var ganska skoj. Måste verkligen bli bättre på att ge henne mer egen tid på nya platser..

Kelly fick vara hemma hos mina föräldrar, och sent på fredagskvällen fick jag ett SMS av mamma att jag skulle ringa henne.. Hjärtat slår då ett par extra slag medans man hör signalerna ringa i telefonen, mamma svarade och Kelly hade fått ett EP-anfall till.. Den här gången hade hon kissat ner sig, men innan mamma hunnit reagera och kommit ur sängen och allt sånt så var anfallet till stor del över. Har sett ett litet mönster i henne’s anfall, märks om hon får fler anfall om det stämmer, isf måste jag börja fundera över lösningarna på det problemet..

Vi  avslutar med en bild eller två..

Kelly

Bella

Vikki

Lexie, Molly o Vikki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *