Där satt den!

Agilitytävling

Igår befann jag mig i Dalafloda för agilitytävling, och jag är mer än nöjd!
Började dagen med Bella i agilityklass, något småfel i min handling men vi tog oss runt med endast en vägran, då Bella skallade däcket. Jag erkänner att vi tränat alldeles för lite på att ta däcket efter tunnel, hon har haft problem med hopphinder efter tunnlar i början. Så jag gissar att detta har med hennes synfel att göra, något i stil med att hon inte litar på sig själv och sin syn när hon kommer ur tunneln. Men vi ska definitivt öva på detta inför nästa tävling!

Det blev en 5e plats av ett 30-tal startande!

Kelly var inte riktigt med mig, hon började med att riva båda första hindrena, sen hoppade hon båda kontaktfälten. MEN hon hade fokus framåt när hon gjorde det, så vi är på rätt väg! Sen tog hon första slalomporten självmant också! Men sen gick hon ur, så vi är på rätt väg!

Efter det var det dags för Bella igen i hoppklass, och det gick väldigt bra! Jag är väldigt nöjd med vårat genomförande, och vi kom i mål felfria! Jag kan inte fatta det! Felfria!!
Som jag skrev i senaste inlägget, Bella har verkligen lossnat i höst. Jag är nöjd!
och ännu roligare blev det när Bella dessutom fick en pinne! Våran första pinne!!

Kelly och jag var inte riktigt på samma sida i hoppklass 2, det var inte min typ av bana med en väldig raksträcka, där Kelly drar ifrån mig som kanonkula! Men men, bara att öva mer på!

Jag valde att inte köra Iza, hon går så mycket bättre med My. Så det överlät jag till henne, och det var väl tur det, för dom gick ut och vann Agilityklass 2 och Iza fick sista pinnen, och är nu i agilityklass 3! Duktiga tjejer!

My fick sedan fortsätta köra henne i hoppklass 3, tyvärr blev det en disk. Men det såg skitbra ut både före och efter disken.

Nu hinner jag inte skriva mer, ska åka och slänga av hundarna innan jobbet!

Bushundar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *