Älskade lilla flock..

Igår träffade jag upp och Amanda på klubben för att träna lite agility, väldigt nöjd med mina hundars prestation. Kelly tittade inte bakåt en enda gång igår på kontaktfältet, så det tar sig! Lexie’s ”linje-sökande” går utmärkt, det är något speciellt hos den där lilla damen, jag kan inte sätta fingret på det, men det ska bli spännande att se henne växa upp och utvecklas!

Bella som höglöper fick bara köra någon liten slalom för att ”komma igång” inför helgens tävling, och lika så Iza. Lilla Molly fick också köra lite raksträcka, hon tycker det är skitkul! och självklart en massa kampande, för det älskar Molly! 🙂

Vi körde även igång Alwin som haft en svacka, kul att se hur han ryckte upp sig igen! och sen startade vi igång lilla Blessie, alltid lika kul att sätta igång nya hundar och se dom utvecklas!

Blessie

Ikväll har jag och Lexie börjat med vittringen, för att sysselsätta hjärnan med något annat än ”spring och hoppa”. Inte lika kul att stå still och tänka tycker Lexie, men hon kan fortfarande arbeta. Det är något klokt över hur hon arbetar i lydnaden, hon lixom funderar och småtestar om hon är på väg i rätt riktning, hon kastar sig inte fram och testar om det är rätt beteende som ex. Vikki gör. Som sagt, ska bli spännande att se henne utvecklas!

me and Kelly

Alwin

Thea
Världens Gladaste Thea <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *