Kategoriarkiv: Uppvisning

Update

och innan man vet ordet av det så har man varit ute i flera dagar, och här händer ingenting 🙂

Torsdag

Stämde träff med Eliana ute på klubben för lite lydnadsträning, Vilde (Eliana’s son) ville dock annat så lydnadsträningen blev kanske inte som vi hade tänkt från början. Men tur vi är anpassningsbara!
Lite lydnadsmoment med Vikkan, då det pågick allmänlydnadsträning samtidigt så fick vi den där störningen som Vikki behövde. Och fick där se hur mycket mer vi behöver störningsträna!
Jag hade alla hundarna med mig, så det blev lite blandad träning för allihopa! och Eliana fick göra lite annat än träna lydnad 😉

Eliana och Häxa

Efter det mötte vi upp Amanda på Bulldog Café för lite lunch, fika och en väldans massa snack. och sen en koooort vända på stan. (3personer, 8hundar och en barnvagn)
Min snälla hög:

En massa

ViAmanda
Fredag

Umgicks med min mamma och kusin, projekt ensam höna var dagens tema 🙂
En höna i hönsgården har blivit lite mobbad, och såklart den tamaste hönan.. Men hon verkade inte må dåligt av att umgås med oss människor iaf, jag och Hanna (Kusinens Bonusdotter) grävde runt i komposten efter daggmask tillsammans med hönan. Måste säga att det såg säkert skitkul ut för dom som åkte förbi 😉 Synd jag inte hade mobilen med mig 😉

Lördag

Hundens Dag på Arken Zoo. Och vi var såklart där hela dagen!
Det blev Agility, Rallylydnad, Trix och Tävlingslydnad (Utmärkt störningsträning!)
Och ett trevligt gäng är vi också! Alla hundar skötte sig exemplariskt! Thea var superglad över att få visa upp sig och vara i händelsernas centrum!

En heldag i Goda Vänner Sällskap i Strålande Solsken!Arken Zoo

Kvällen avslutades med en grillning!
Så jäkla skönt att det är sommar igen!!

Bushundar