Blir inte som man tänkt sig..

Dagen blev inte som planerat, skulle ha hämtat hundarna, som är hos mina föräldrar då vi varit på kryssning och firat husse’s mamma som fyllde år och eftersom mina föräldrar inte vill ha nattbesök så blev hundarna kvar där över natten.

Skulle ha hämtat dom det första jag gjorde imorse, men då ringde VVS-gubben och sa att han var på väg så det var bara att stanna hemma, och eftersom vi behöver varmvattenberedaren så får jag vackert sitta här.

Ska åka och handla lite när han är klar hade jag tänkt iallafall.. Djurmagazinet, Dollarstore och Willy:s var tanken, måste fylla på kylskåpet, hundmaten och köpa en låda att ha hundarnas sjuklåda i, har städat hundskåpet också (man hinner göra mycket när man måste vänta) och det är lite drygt att gräva efter grejer i en plastpåse…

Annars har familjen utökats tillfälligt med Jean då matte är ute på äventyr. Glada, lyckliga Jean.
Hon har legat i Vikki’s korg hela morgonen och viftat på svansen, så vi får väl se vad Vikki tycker om det ikväll 🙂

Tanken är att jag ska åka ut på klubben och träna lite ikväll, om inte något annat oväntat inträffar..

Ja, det var dagens rapport från oss 😉

och nu började det regna också………. 🙁
och tyvärr ingen bild i detta inlägg, då wordpress krånglar med mig..

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *