Världens Bästa Vikki

Jag verkligen älskar den lilla trefärgade vovven!

Som vi har kämpat med apporteringen, och i förra veckan så bara rykte hon på axlarna och sa ”det här är jätteenkelt!”, sen satt hon där och höll i apportbocken!
och idag hände det igen, från ingenstans så bara satt hon där med apporten medans jag sprang ifrån henne 10meter och kallade in henne i fotposition, och hon kom i fullfart och satte sig fot, UTAN att släppa apportbocken en enda gång!

Flera gånger gjorde hon detta!
Älskade jycke!

Körde ett pass med Thea också, inför träningstävlingen på onsdag. Hon ska få ställa upp bara för att hon tycker det är så jäkla kul! Och även hon hade en sån där Aha!-upplevelse idag när vi tränade fjärren.

Men Vikki, älskade älskade Vikki.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *