Sök

Efter jobbet begav jag mig i all hast hem för att hämta hundarna och möta upp resten i skogen.
Men resan dit blev en ordentlig koncentrationsresa, då Eliana beställt kaffe åt Erik som jag tog med mig från jobbet, och att köra med kokhett kaffe stående i mugghållaren 10cm från smalbenet kräver mjuka inbromsningar, starter och svängar. Något som egentligen inte är min grej, men jag lyckades ta kaffet hela vägen till skogen!
I skogen mötte jag upp Eliana, Erik, Nice och Kristina som redan vallat en ruta.
Alla hundar utom Nice’s Askur är väldigt gröna, tex var detta första gången för Vikki.

Jag har varit lite osäker på om jag ens skulle testa med Vikki då hon inte är dunderförtjust i främlingar. Men Vikki gjorde det igen; hon förvånade mig! Eliana var inga problem att hitta, vi körde pop-up på henne första gången, men efter det så vindade hon in Eliana så fint varje gång och sprang till henne, på fullt djup dessutom.
Skicket på Nice gick nästan lika bra, raggen var lite rest och Nice fick sig en utskällning men när det visade sig att hon hade godis så släppte det.
Hon fattade jäkligt snabbt att ”sök” betyder ”spring ut och hämta människan längst in i skogen”.
Fan va jag älskar den där hunden, hon bara kastar sig in i alla uppgifter man kastar på henne <3
Mer träning och att kampa med främlingar så blir inte detta några problem!

Så nu tar vi sikte på appellen! Jag och Illern!

Äskade hund, vad ska det bli av dig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *