Kursdags

Helgen var en jobbhelg, vilket innebär att hundarna mest får vila från träning. Hinner och orkar inte med så mycket annat på mina jobbhelger, och är man inte på humör är det ingen ide att träna så då får hundarna hellre återhämta sig. Då min sambo varit bortrest i helgen så fick alla hundarna tillbringade lördagen hos min mamma, världens absolut bästa mamma, som alltid ställer upp.

Ikväll startade jag upp en valpkurs på Mora BK. Det var många år sen jag hade en valpkurs, kände mig lite ringrostig men när man väl kommer igång med det så flyter det på. Kul med deltagare som frågar om sånt dom undrar över, och när man ser att dom förstått vad det går ut på! Fick också en väldigt aktiv grupp, många utåtriktade hundar med hög motivation, precis sånt jag älskar! 😀 Vikki fick vara med och agera visningshund i början och  Wilse på slutet, mamma Vikki med sitt superfokus och lilla Wilse som följer i mammas fotspår och det är nog därför jag älskar grabben.

Dags att kvällsrasta hundarna och krypa omkull 🙂

IMG_0320

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *