I got a fast car…

Ja, den är faktiskt ganska snabbt. Men för att inte göra mamma irriterad säger vi inte hur fort den går..

Väldigt mycket prat om just nu hur hundfolk har det i bilarna, och så här ser det ut för mig:

DSC_8098
Låt oss börja där bak.
Idag sitter det där en alldeles för stor helbur, passande alla hundarna. En bättre bur kommer under våren, pappa och jag ska kapa och svetsa en tvåvåningsbur så det blir fyra fack, det kommer bli kanon! Så jag kan göra mig av med den här, den är väldigt rymlig, men alldeles för hög. Förlorar massor av utrymme iomed det.
På buren ligger dagen till ära en tygbur och en ”pjäxväska” full med täcken för diverse olika väderlekar, och täcke passande ALLA hundar. I fickorna ligger lite blandade grejer, så som reflexer och retrieverkoppel och lite godis. Man vet aldrig när man behöver godis!

DSC_8096Baksäte
Just för tillfället färdas valparna i en tygbur, det var enklast så när dom var mindre att kunna lyfta i och ur dom via öppningen i taket. Under morgondagen ska jag dock ställa dit gallerburen som jag brukar ha där. Sedan är det även en till sån där ryggstödsförvaring fastsatt på burens baksida som man kan stoppa mer grejer i, sånt som leksaker, godis och mer koppel 🙂 (och på andra sidan en hink med hundmat, då jag har en tendens att vara ute och drälla alla tider på dygnet och gärna glömma bort vad klockan är).

DSC_8099Baksäte
Nej men se, en person kanske kan få åka med?
Jag älskar ”pjäxväskorna”, dom sväljer en hel del och man slipper vara orolig för att saker ska ramla ur om dom välter eller tippar. I den ena har jag lydnadsgrejer, så som västar, koner, apporter och mer godis. I den andra lite mer godis och leksaker. Sedan har jag en väska med spår-grejerna, men den ligger innanför garagedörren så den är bara att rycka med sig när man ska ut. Och även en väska full i gamla leksaker som är bra att ha när man ska göra uppletande, eller liknande.
I väskorna’s sidofickor ligger sånt som klickers och bajspåsar.

Som ni ser är det väldigt sällan jag skjutsar någon annan än mig och min sambo i mina bilar. Men skulle det behövas så rycker jag bara ur baksätesburen och klickar i sätena på några minuter.

Med Sju Vuxna Hundar och Två Valpar är det så här min bil ser ut 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *