Thea

Idag har jag och Thea varit till Sandra på DogWorks i Falun för en genomgång av tantens hälsostatus. Att Thea inte är pigg i kroppen är ingen hemlighet, men så länge hjärtat vill så hänger kroppen på! Har haft på känn att armbågen varit den som orsakat senaste tidens problem, och så rätt jag hade! Efter alla år med Thea har jag blivit väldigt duktig på att komma på varifrån smärtorna kommer, inget ont som inte har något gott med sig.

Sandra gick igenom Thea och tyckte att ryggen har aldrig varit så mjuk som den var idag, jag är övertygad om att Nutrolin Joint’en är medverkande till det, för någon annan ändring har vi inte gjort under alla år. Sen var det armbågen då, den är instabil och orsakar en överbelastad bog och snedbelastning som orsakar muskelspänningar i diagonala bakbenet. Med lite nya tips, råd och hjälpmedel så fortsätter vi underlätta Thea’s vardag.

Våran Bästa Tant Thea <3
TheaBild från förra veckans spårning

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *