Nya Tag

Jag jobbar på att ta nya tag på hemsidan nu, känns som jag får mer att skriva av mig nu när jag har valp och en nytändning i hundarnas träning!
Har börjat lägga in kullen på hemsidan, varje valp har iaf fått en egen sida nu. Men mycket kvar att göra vad gäller utseendet på hela sidan.

Mitt ”mamma-hjärta” har börjat läka igen efter måndagen. Det känns bra efter att ha fått rapporter från Peggy och Wippe’s ägare (Jag har lovat mig själv att hålla mig borta iaf ett par dagar så dom får lära känna sina ägare ordentligt), Jag började jobba lite smått på kontakten med mina två igår kväll, Wilse är lite för ivrig i godisen, han har ärvt sin mammas godismage och luktsinne vilket innebär att han gärna klättrar på mig och gör allt för att ta sig fram till godisen när han fått korn på den. Willow däremot är inte lika mycket godisråtta, utan hon har mer av mammas aktiva sida där man gärna bjuder på beteende och lär sig snabbt.

Men det får räcka för nu, för nu är det dags att göra sig klar för jobbet.

Me and Wilse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *