8 Veckor

Och så har 8 veckor passerat.
Idag har gänget blivit vaccinerade, besiktade och chippade. Wicked och Whiper har redan hunnit flytta till sina hem, och kvar här hemma sitter jag nu med Willow och Wilse.

Dessa åtta veckor har passerat oerhört fort, fortare än jag trodde. Idag när dom flyttade kändes det som jag velat ha dom ett par veckor till, känns inte riktigt som vi hunnit md dom där 12 olika underlagen, 12 olika personerna, 12 olika ljuden, 12 olika miljöerna och 12 olika hundarna som dom ska träffat innan 12 veckors ålder, men å andra sidan har nu deras nya ägare 4 veckor på sig att hinna med det. För att skapa dom bästa förutsättningarna för sina valpar resten av livet.

 

WhiperWhiper – Kullens värsting, den första att flytta på grindarna, den första att klättra ur hagen. Den mest ljudliga och den som alltid är först fram. En störtskön kille som nu satsar på ett aktivt liv som Agilityhund, men även lydnad, rally m.m.

Wicked

Wicked – Kullens lilla lurpassare. Hon som hållit sig i bakgrunden för att sedan attackera när ingen ser, väldigt smart och planerar sina upptåg väl. Väldigt lik Vikki som valp, mammas flicka ska nu bli Lydnad och Brukshund, men kommer säkerligen testa allt möjligt.

Sen är det Sockertoppen Willow som blir kvar här hemma.
Bamsebjörnen Wilse’s liv är ännu inte bestämt, dom som varit intresserad av honom har avbokat av olika anledningar innan dom träffat honom. Inget som beror på Wilse, utan på personerna själva. Underbara lilla Wilse.

Det här med att vara uppfödare, det får bli ett blogginlägg för en annan kväll.
En annan kväll när jag är piggare och har kommit över mitt lite lätt brustna hjärta 😉

Valparna

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *