Stanna Tiden. Spola fram Tiden.

En del av mig vill inte att tiden ska gå så fort, vill njuta av dessa vildar så länge som möjligt. Det är mysigt, fast det är fyra pirayor som tar över mitt hem, men jag vill att dom ska hinna med att uppleva så mycket som möjligt innan dom flyttar så att deras nya ägare får bästa förutsättningarna för resten av deras liv tillsammans.

Idag var det äntligen så pass soligt och vindstilla så jag kunde låta dom springa runt ute på gården och röja en stund. Det var väldigt uppskattat av samtliga, då dom sprang genom vattenpölar, blöt mossa, snö, is, lera och allt annat man kan hitta på min gård. Hoppas på samma väder (eller bättre) imorgon så att dom kan få röja av sig imorgon också.

Sen har vi den delen av mig som vill att tiden ska gå fort, så jag och börja tävla igen!
Jag har ett enormt sug, för att inte tala om Vikki! Hon fick följa med på träning i måndags för första gången sen valparna föddes, och hon hade nog utan att tveka kunnat göra 5 elitlydnadsprogram där och då om det gått.

Utomhus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *