Sen sist

Det där med att skriva igen. Tiden bara flyger iväg.

Kort om Tric Hunden som jag hade till salu:
Fick ett samtal om att han var i akut behov av ett nytt hem, situationen i hans dåvarande hem var inte längre hållbar. Så genom en slump hamnade han hos mig, ganska omgående fick jag ut en efterlysning på Facebook att jag sökte ett nytt hem till honom. På mindre än 24timmar hade jag över 1600st delningar, en full inbox och en telefon som inte slutade ringa. Efter många om och men, chattande med personer över hela Sverige och pratat med minst lika många så hittade jag till slut en kvinna som jag tror kommer passa denna herre perfekt. Han har iaf flyttat dit nu, och jag hoppas det går bra. Har iaf inte hört annat ännu.
Tric

Min hundträning har det inte blivit mycket av heller sen jag kom hem från kursen, dels pga Tric (som iofs fick en hel del träning av mig) samt att jag jobbat som en galning sen dess. Men efter den här veckan hoppas jag börja komma in i mina rutiner igen, just nu pågår förberedelserna inför helgens kalas, fikabjudning för en stor del av släkten eftersom Mattias fyllde år förra veckan. Hinner dock med lite små tricks och annan allmän uppfostran så länge.

Valparna då?
Jo, nu börjar dom bli riktigt roliga. Små Monster rent ut sagt, deras mor börjar bli lite less på dom vassa tänderna i sina juver bara men annars är dom kul. Hon leker, busar och tar hand om dom. Dom har även fått börja träffa dom andra hundarna mer och mer, hela tiden under Vikki’s vakande öga. Fortfarande har jag en hane osåld, har inte riktigt bestämt mig vart jag ska göra av honom, jag är kär i allihopa..

GängetLivet har även tagit en liten djupdykning (igen) då en gammal vän från klubben hastigt lämnat oss efter en lång tids sjukdom, en man som jag tränat mycket hund tillsammans med, som alltid ställt upp när man behövt hjälp med något. Klubben har förlorat en Profil, en instruktör, en eldsjäl, en vän. Sorligt. Man påminns ännu en gång hur skört livet är, då känslor efter Mattias brors bortgång bubblar upp igen. Skulle avslutat denna text med något poetiskt, men just nu finner jag bara ett ord: Saknad.

Ta Hand om Er!

Wicked och Willow

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *