Hund Till Salu

Denna hund hamnade hos mig igår då han hade en avlivning hängande över sig. Nu behöver han sitt ”för alltid hem”.

Tric är en 11mån blandrashane som levt i en skyddad atmosfär i en liten by med ett äldre par som inte längre kan ge honom den motion och stimulering han behöver.

Idag är han en överviktig och ouppfostrad liten kille som inte kan någonting, i huvudet är han som en 4månaders valp. Han är en mjuk och glad kille, men som byggt upp en hel del stress pga brist på uppgifter.

Jag har gjort något hundmöte på promenad, och han har träffat mina hundar och det har gått bra. Han har inte träffat andra hundar under sin uppväxt så han har inga dåliga erfarenheter, men är givetvis intresserad av tikarna då han är i den åldern nu.

Det han söker är ett hundvant hem, gärna med erfarenhet av lättstressade hundar. Han kommer att vilja ha en hel del motion och mental stimulans. Gärna ett hem som inte är så centralt och utan småbarn.

Ring för mer info 070-4022134

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *