In Another Life..

Här har det varit lugnt en lång stund nu. Men allt har sina orsaker.
Vi drabbades av en personlig tragedi nyligen då min sambo’s lillebror lämnade oss hastig och oväntat i sjukdom och lämnade oss tomma, med många frågetecken och alldeles för mycket känslor. Hundarna har tagit detta mycket bra, det har varit dåligt med träning och aktivering för dom men som kompensation har dom fått massor av kramar och klappar. Snygge har fått åka hem till sin familj, han har väldigt omtyckt här hemma och lämnade även han ett tomrum efter sig. Nu håller vi tummarna för att det växer inne i Vikki’s mage, jag skulle bli förvånad om det inte gör det då hon har så mycket nya beteenden för sig.. På det har vi även avklarat julfirande och nyårsfirande.

En årskrönika känns för mig onödig, det har varit ett väldigt rörig år över lag och jag hoppas att 2016 kommer med mycket mer positiva upplevelser, äventyr och erfarenheter. Jag är dock enormt glad över min familj och mina vänner som funnits vid min sida hela året och inte backat en enda gång, utan alltid tagit emot mig med öppna armar och lyssnat på mig. Jag är enormt tacksam över er! Utan er hade jag inte klarat av det här året…

 

Vi avslutar med lite bilder från förra helgen då jag åkte ut i skogen och spårade med alla 7 hundarna, det var bara jag och dom. Ibland behöver man lite tid för sig själv .

IMG_2174IMG_2194

IMG_2217 IMG_2250 IMG_2263 IMG_2334 IMG_2358

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *