Mitt hundliv

För mig har det blivit lite av en rutin, vart 2-4år kommer det 2 nya hundar in i mitt liv.
Jag upplever att det är ganska lagom med två till fyra år emellan, då har valparna hunnit växa upp och börjat komma ut på tävlingsbanorna när nya valpar kommer, och hundarna som är 4-6år är i sin toppkondition och dom som är runt 8-10år börjar runda av sina tävlingsliv. Jag är ganska nöjd över att det blir 2 hundar inom 6-12månader då dom får en chans att växa upp tillsammans och har varandra att leka med, då mina hundar i regel inte leker med andra hundar än flocken och några utvalda vänner. Tightare än 2år vill jag inte ha mellan ”mina par”, för det blir för många unga hundar på för kort tid. och Alla unga hundar kommer att så småning om bli äldre och en dag kanske jag står där med 6st hundar som är 10-14år och inte har plats för yngre förmågor förens dom äldre vandrat vidare.

Just nu är det
Molly, snart 2år
Lexie, Lite över 2år
Vikki, 6år
Bella 6½år
Kelly 8år
(Ajax skulle fyllt 9år)
Iza 11år
Thea 12år

Ja, det är ingen hemlighet att jag hoppas att en av Vikki’s valpar kommer att bli kvar här. Så om jag sa följa ”mitt mönster” så kommer det att bli en till 😉
Men vi får se hur livet ser ut till sommaren, mycket kan hända på 6-10månader.

All Love My Crazy Run like there's no tomorrow IMG_9060 - kopia

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *