Sjukt Taggad

 

Just nu är jag sjukt taggad!
Inspirationen är tillbaka! Just nu skulle jag vilja hålla kurs ett par gånger i veckan. Men jag måste hejda mig, vill ju inte bränna ut mig igen. Satt nyss och kladdade ner kursplaneringar, tankar och liknande i ett kollegieblock redo för att kolla mitt schema imorgon så jag kan kalla några nya elever till kurs!

Mina spårkursare har förresten varit sjukt duktiga! Är enormt stolt över dom!

Men nu är det läge att inta sängen om jag ska orka träna hundarna innan jag börjar jobba imorgon! Vi avslutar med några bilder från gårdagens promenad längst stranden.

Vart tog alla vägen?MaratonhundenFlygande VikkiMina TanterHelt GalnaVart Tog Bella Vägen?Kom igen, Lek med mig! /BellaDen besatta tanten...

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *