Agility

AllaHade en härlig förmiddagspromenad med alla sju hundarna på förmiddagen, vi gick runt hela skogen i ett helt lagom tempo och helt ensamma. Alla var lösa utom Kelly, som fortfarande går på rehab, jag tror inte jag ropade på dom en enda gång och det är precis så det ska vara! Hundarna ska hålla koll på mig! Solen sken och jag sög åt mig av energin den gav, helt perfekt!

TräsktrollSkogen

TiloTilo

På eftermiddagen mötte jag upp Jessika på klubben för lite agilityträning med unghundarna. Blev en liten kombination, och Lexie var kanonduktig! Hon är ju en väldigt snabb liten vessla, och jag är en långsam osmidig elefant och det största problemet vi har är att vi måste lära oss samarbeta på agilityplanen. Lilla Molly var också jätteduktig, hon fick också köra samma kombination.

En liten film på Lexie kan vi bjuda på, och som vanligt blir det missar när man ska filma 😉 Men strunt samma. Två månader med ännu mer träning så ska nog jag, Lexie och Molly debutera på agilityplanen! Watch Out, Here We Come!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *