Träningsfredag

Idag har vi haft en sån där lugn fredagsförmiddag, med sovmorgon för att sedan baka lite frukostbröd och ta en lugn promenad med hundarna, lite extra solsken hade inte skadat men man kan inte få allt 😉 Var iväg och uträttade lite ärenden innan jag tog ett pass med Vikki och ankorna.

DSC_4063 - kopia

Vi fortsatte på att jobba med att gå ur balans, och även att ”sakta” betyder sluta flankera och omedelbart gå mot djuren och fösa dom rakt fram. Vilka framsteg vi gör! Idag syntes det hur hon faktiskt tänkte varje gång jag kommenderade henne åt höger och vänster, hur hon funderade över om hon skulle gå upp i balans eller ner mot mig, FRAMSTEG! Jag är grymt sugen på att köra hela helgen nu! Men i helgen måste jag faktiskt sköta mitt jobb, och ankorna ska få vila.

Avklarade ett arbetspass, och nyss ett litet träningspass med Diva. Hon har också gjort framsteg dom här dagarna!

Mycket bättre attityd, inte lika osäker och obekväm.
Använde mig också lite av konkurrensträning med hjälp av Kelly, och idag tog hon även apporten ur fingrarna på mig! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *